Koncert med Passion duo

Den 1. oktober kl. 19.00 i Asperup kirke

       


Kirken byder denne gang velkommen til to fremragende østeuropæiske musikere: polske saxofonist Bartlomiej Piotr Wawryniuk og lettiske akkordeonist Julija Skipore.

Sammen tager de to musikere publikum med på en spændende rejse gennem et bredt sortiment af forskellige musikstilarter. De vil med den unikke klang, stemning og atmosfære, et saxofon- og akkordeonensemble skaber, fremføre bl.a. varme latinamerikanske rytmer, lidenskabelige tangoer og ekspressive jazzimprovisationer; alt dette skrevet af komponister som bl.a. Galliano, Corea, Piazzolla, og Bartlomiej selv. Der er altså̊ mulighed for at blive ført ind i en verden af varieret musik fremført af to musikere i verdensklasse.

Folkemusikkirkekoncert med 2 rigsspillemænd, folkemusikduoen Jensen & Bugge.

Torsdag d. 10/10 kl. 19 i Roerslev kirke


Mette Kathrine Jensen Stærk & Kristian Bugge dyrker den danske traditionelle folkemusik og de historier, den fortæller om samvær, nærhed, dans og livets gang i øvrigt.

Få har som dem besøgt så mange af de små øer og andre egne af Danmark, hvor folkemusikken stadig overleveres fra generation til generation.Det har gjort dem til specialister i mange af de musikalske dialekter, der findes indenfor dan danske folkemusik.

Begge har de modtaget adskillige Danish Music Award-priser for deres nytolkninger af den traditionelle musik, og de har turneret over det meste af verden i utallige konstellationer.

Læs mere om dem på hjemmesiden jensen-bugge.dk

Koncert i Asperup kirke

Lørdag den 1. august 2015 kl. 14.30

Jane KarenI år er der på høstmånedens første dag mulighed for at komme til en varieret koncert. Det medvirkende kor, som ikke har noget navn, tæller sangere fra Fredericia, Horsens, Island, Færøerne og Fyn. Der veksles mellem værker for kor og værker for orgel, herunder et enkelt orgelstykke for 4 hænder. En af korsangerne er Jan Erik Schousboe, violinist i Odense Symfoniorkester. Han vil spille Joh. Seb. Bachs Chaconne for soloviolin.

Da det er Carl Nielsen år, vil vi synge ”Forunderligt at sige” som fællessalme. Grundtvigs tekst hører ganske vist hjemme i juletiden, men budskabet gælder hele året. Carl Nielsen skriver selv: ”Jeg er så glad ved denne melodi, at jeg må spille den af og til for mig selv”.

Medvirkende:
Et blandet kor uden navn
Jan Erik Schousboe, violin
Karen Folke, orgel
Jane Laut, korledelse og orgel.

Adventskoncert i Asperup kirke


Koncert med Con Moto-koret  og vokalensemblet Vocacita

Onsdag 30. november kl. 19.30.

Con Moto-koret er et blandet rytmisk kor med base i Odense. Koret har tradition for at synge i mange forskellige genrer inden for den rytmiske musik, og denne aften er ingen undtagelse. Det vil være traditionelle og nyere julesange, enkelte gospelnumre og sange, der bare handler om liv og kærlighed. Dirigent Linda Delamotte. Pianist Morten Just.

Vocacita er et lokalt baseret vokalensemble under ledelse af Tina Rassing, indehaver af Vokalværkstedet.

Der vil også være mulighed for at synge med på et par fællessange.   

 

Karen Folke

Orgelkoncert i Asperup Kirke torsdag d. 7. maj 2015 kl.19.00

med Henrik Sørensen.

Henrik Sørensen er en alsidig musiker og præsenterer et program med rod i jazz´ens verden og i høj grad præget af improvisation. Udover at være organist i Ørsted, Søllested og Vedtofte kirker er Henrik også pianist/hammondorganist i Tivoli Big Band underviser og arbejder som freelance musiker i forskellige sammenhænge. Han har udgivet 2 CD`er med improvisationsmusik, læs mere på www.henrik-sorensen.dk.

Glæd jer til at høre orgelet i Asperup Kirke folde sig ud i Henriks kyndige hænder.

Koncerten er gratis og der vil være et lille traktement efterfølgende.